Post by consjuscsarephi on Feb 9, 2022 12:46:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Shooter: Galaxy Attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód neobmedzené coiny ▞▞▞
▞▞▞ Space Shooter: Galaxy Attack 2022 version ▞▞▞
Muž
Najlepšia strieľačka
Παιχνίδι μαγειρικής Κορίτσια Παιχνίδια προσομοίωσης ukgj
Hra GR8, veľmi náročná a frustrujúca, posúvajte sa v rebríčku veľmi rýchlo, ak míňate veľa peňazí
Dobrá hra
Mám prémiu, ale nedostávam žiadne prémiové výhody
Vďaka replay
V skutočnosti nie som hráč na telefóne, ale do času stráveného cestovaním som nenašiel nič zábavnejšie. 5 hviezdičiek
Bắn Ruồi Ban may bay (Premium) Trò chơi điện tử sesu
ak hľadáte škaredú hru, toto bude tá pravá, musíte napraviť rovnováhu medzi hráčmi na PvP, potrebuje zlepšenie
Táto hra je veľmi návyková a zaujímavá. Potrebuje však ďalšie vylepšenia, ako napríklad hlasový chat v tímovej bitke. A proces vytvárania dohôd je príliš pomalý. Dúfam, že túto hru čoskoro vylepšíte.
OK hra, buďte však pripravení minúť peniaze na vylepšenia, aby ste vyhrali.
Používa sa na milovanie hry, keď ste mohli míňať mince na zvýšenie triedy svojich lodí, ale keď ste zlúčili loď. Potom je čas nahrabať sa vo vreckách a vybrať vízovú kartu, aby ste zaplatili za vyššie známky. Skráťte to prosím....
Vôbec žiadna výzva pre hru, žiadny z nepriateľov ani nezaútočí, len sa presunú na obrazovku a zostanú na jednom mieste. Tiež vám odovzdá premožené lode.
Vložil som pár hodín do tejto hry a potom som sa rozhodol kúpiť balík za 99 centov, ktorý ponúkala. Potom, čo som to urobil, úplne vynuloval celý môj postup a vrátilo ma späť na úroveň 1 bez vylepšení lode a bez mini lode.
Práve som dnes upgradoval po 3 rokoch bezplatnej verzie. Skvelá hra, jediná hra na mojom telefóne. 26. 8. 2019. Tešíme sa na mnoho ďalších rokov. Vďaka One Soft. 😊😍😘 17.11.21 Stále hráme každý deň, stále sa bavíme, čaká nás ešte veľa dobrodružstiev, môže tu byť chvíľu...🥰🦸♀️🦸♂️
dobre urobená prémiová verzia je dobrá, ale kde je ikona komunitnej tváre
Dobre pre hru s platbou za výhru. vážne. Každý špičkový hráč v tejto hre na ňu minul tisíce dolárov. Teraz sa mi často zobrazujú chybové hlásenia siete, čo robí PvP takmer nemožným, alebo prinajmenšom skľučujúcim, pretože vám to bráni pomerne často vyhrávať.
Chlapci, samotná hra je zábavná a časovo náročná. Napriek tomu kód nefunguje.. Každopádne pekná hra
Neužitočné herné diamanty sú príliš drahé, loď cena je neuveriteľná Zdá sa, že predávate skutočnú loď, zasekne sa to zakaždým, keď kliknem na reklamy PVP sa zdá zbytočné nepriateľské lode prichádzajú pomaly, je to naozaj otravné Premárnil som peniaze a čas na túto zbytočnú hru. Odinštalovať.
Úžasne návyková hra. Vysoko odporúčané.
Hotovostná lúpežná nočná mora, na ktorú sa neoplatí pozerať. Ide naozaj o škrabanie spodnej časti podloubí "shm up" hlavne. O tejto hre nemám čo povedať a je mi ľúto, že som jej hraním premárnil čas. Zahrajte si niečo ako "raiden", ak chcete dobrú hru. Táto hra je farmville vo svete kyberpunku 2077
😂
Je to dobrá hra, ale niektoré úrovne šéfov sú naozaj ťažké a nákupy stoja príliš veľa skutočných peňazí, okrem toho, že je to dobrá hra
jedna z mojich goto hier. ale neznášam tých 30 sekúnd. dlhé videá v hre. Kiežby boli kratšie.
Hra plytvanie peniazmi Lakomec. Odmena je veľmi nízka. Dajú vám mince v stovkách. ale na druhej strane požadujú milióny mincí na vylepšenie vašej lode len o jednu úroveň a existuje 125 úrovní, takže potrebujete mince v 100 miliónoch, odkiaľ hráč tieto mince prinesie. A na upgrade potrebujete takmer 10 lodí. V opačnom prípade prehráte hru. Lakomá hra . Nízka odmena
Hrateľnosť je celkom solídna. Väčšinu času sa dokážete prepletať guľkovým peklom. Jediným problémom je, že táto hra má skrytý paywall. Môžete to hrať, pomaly získavať menu, budovať silu svojej lode... ale keď na to príde, nemôžete si vybudovať dostatok dps bez platenia. Len tak trochu získate tisíce malých dielikov puzzle na odomknutie lode, ktorá stojí 10 dolárov, ale nemôžete ju odomknúť bez zaplatenia. Zábavná hra, ale vyžaduje, aby ste zaplatili medzi 10 až 50 dolármi len za postup.
Späť na úroveň 1, odkedy som si nainštaloval aplikáciu do svojho nového telefónu. Môj pokrok sa nikdy neaktualizoval na úroveň, na ktorej som bol na svojom starom telefóne
Space Shooter: Galaxy Attack Arkadne igre wzem
Niečo sa dnes deje s hrou, stále sa zatvára a hovorí, že mám otvorené 2 hry? Ale dokonca som zavrel KAŽDÚ APLIKÁCIU v telefóne a stále to hovorím. Tiež, ako by som mohol hrať 2 hry súčasne, lol... Hlavným bodom je, že vesmírna strieľačka nefunguje správne. Milujem túto hru a hrám ju už veľa rokov.
Kabhi kabhi bahut jyada tvrdý šéf bhi bor krta h
Pri tejto platenej verzii pridajte každú minútu 30 sekúnd. Vyhodené peniaze, veľmi zúfalý. Iní sú lepší, pretože tento je smädný.
انا احب الالعبه
Táto správa dáva úplatok (drahokamy, bomby a mince v hre) spotrebiteľovi, aby dal 5 hviezdičiek. Ak chcete vyhrať v tejto hre (PvP a cechové vojny), prvá kvalifikácia je, že by ste mali byť bohatý muž. Všetky dobré lode sú len na predaj a všetky dostupné voľné lode sú úplne bezcenné
Dobrodružný
Stále sa mi nepodarilo nájsť jedinú stránku alebo krátke video o tom, na čo sú jednotlivé typy zdrojov určené a ako ich získať. Čas, ktorý potrebujú na odozvu na tieto príspevky, je oveľa viac, ako by zabralo napísanie tohto jednoduchého súboru pomocníka. Napríklad, aké sú vyzdvihnutie, ktoré klesá počas hry? Jediné, čo je jasné, je zapnutie. Bez toho len strácate čas a zdroje... alebo nakoniec zaplatíte za hranie... A jediné, čo vám zostane, je nechutná etika od tvorcu tejto hry. Videá ukazujú, ako hrať, ale neposkytujú informácie o zdrojoch... toto je druhýkrát, čo sa to pýtam, ale zdá sa, že nikto nedáva odpoveď.
RajveeR
Ak nemáte peniaze, nemáte právo hrať túto hru Teraz vývojár nehovorte, že môžete hrať aj bez toho, že by to bolo zlé, pretože bez zlúčenia nemôžete prejsť úrovňou a nemôžete dosiahnuť ciele z udalosti, prepáčte, ale vy ste len chamtivý dev..mojim cieľom je zadok lode čierneho draka, bez peňazí to nejde. Dostali ste rad na mega event, ktorý má 2700 bodov 2700x21=56700 a loď čierneho draka bude môcť získať, ak budete mať 70000 bodov.
Spočiatku to bola zábava a potom vývojár svojvoľne zvýšil odolnosť nepriateľských lodí alebo znížil palebnú silu, takže vylepšovanie vašich lodí bolo zbytočné.
Toto je veľmi drahá hra, takže je to veľmi zlá hra.
Veľa som hral. Zničili hru. Teraz nejde ani tak o šikovnosť, ale o peniaze. Ak máte peniaze, môžete si kúpiť úspech.
Nedá sa synchronizovať môj postup s mojím ID, prosím skontrolujte
DOBRE
Grafika je dobrá, hrateľnosť dobrá, kým nevyskúšate neférový pvp režim
Nudné len nudné Pri hraní som skoro zaspal a nič nie je výzvou