Post by consjuscsarephi on Feb 9, 2022 13:07:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufa več točk ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
Zelo dobra igrica imam hello kity hoško in vse ostale plačlive in tudi tiste ne plačlive če me hočete za prijateljico sem Anaa 1876
Ni dobra igra, se nikoli ne naloži in ko jo igram, me izžene in mi ne dovoli, da prilagodim svoj avatar, ta igra je neuporabna, ne priporočam tega 😑🙄😒👎 Odstranjujem jo
To je najslabša igra vseh časov!! Je tako hrošča! In tako draga!?!?!? Huh!!!!Nalaganje traja ure!! in skrivno skrinjico je tako neuporabno!!je tako skrivnostno, a ne more niti daj ti sploh dragulje!! prosim, hitro izboljšaj, preden postane najslabše! in naredi, prosim, poceni nekaj stvari in naredi več virov za dragulje in ponovitve niso preveč posebne!!prosim izboljšaj prosim🥺🥺(Prosim, naredi to, ker sem otrok🥺 🥺)
Sovražim to, ker ko odprem gumb za oblačenje in ko sem končal z igranjem svojega lika in je bilo kot prekinitev strežnika, zato prosim, popravite to! in to igro sovražim za vedno!!!! 👎👎👎👎💢💢💢💦
To je odlična aplikacija za otroke, da komunicirajo s prijatelji in spoznavajo nove. Potrebujejo le nekaj več možnosti oblačenja, da lahko spremenijo ime hišnih ljubljenčkov, kadar koli želijo otroci, višjo mejo pohištva in morda več načinov za pridobitev vstopnic za trgovino z arkadnami igrami. TA IGRA JE ZA STAROST 10+ Videl sem nekaj likov, ki delajo nekaj neprimernih stvari, a na srečo vam dajo možnost, da prijavite kakršno koli negativno ali neprimerno vedenje.
PK XD - Play with your Friends Seikkailu kha
Vse ostalo je dobro, ampak danes zjutraj sem imel 600+🌲, kasneje zvečer pa je bilo 0🌲 ..Torej me je to zelo razočaralo..Če je to napaka, mi vrni moj 🌲 n če je to del igre prosim, popravite..Zelo slabo je izgubiti vse prihranke 🌲
Dark Riddle je ustvaril PAGA GROUP in damo v Pustolovske igre zvrsti. ... Prenos PK XD - Play with your Friends APK PK XD - Play with your Friends.
Pkxd je zelo lepa igra, tako zelo mi je všeč, vendar je težava v tem, da ne vidim svojih prijateljev na možnosti prijateljev. Pri možnosti prijateljev piše, da "imaš 0 prijateljev" sem zelo žalosten, ker svojih prijateljev niti ne vidim ali jih obiščem. Prosimo, da čim prej odpravite to napako. Moje uporabniško ime XxpariXx #58627 Prosim, popravite ga po verzu. Želim se igrati s prijatelji
TikTok APK 22.1.5 Prenesi za Androidcally
Všeč mi je ta igra, je zelo zanimiva in zabavna. Toliko je stvari in toliko ljudi in toliko oblek. Ampak, prosim, odklenite hišo. Ampak to je moja najljubša igra doslej in hvala, ker berete to in super kul igro za igranje. Zelo dobro in lepo 😘😍😍🤭 in čakam na božični čas obožujem božič in želim drsati in uživati 🤭🤩🤩🤩🤩❄️❄️🏂🏂. Božični čas je, hvala, to je najboljša igra, veliko drsam in se zabavam z božičem, zelo rad imam sneg ❄️❄️❄️❄️❄️.
Dobro je, ampak preveč oglasov, dobiš enega, vsak, ko se prijaviš v igro ali končaš mini igro ali pa samo zapustiš stavbo, vstaneš s telefona ali gledaš, kako je nadležno, in pride do napake, ko se tvoj ljubljenček zatakne v tvoje roke in vam ne dovoli predvajanja drugih animacij
Res mi je všeč ta igra, vendar ko se pridružim igri, vedno utripa in ko se znova zaženem in igram, deluje, prosim, odpravite to težavo, vendar mi je ta igra zelo všeč, hvala.
Cat Dog Magic Tiles Μουσική bvb
Bilo je fantastično, toda to..zbrali smo kovance, a zdaj ne moremo dobiti hiše
Grah Slovenska Stvarna Imena V Nemskih Besedilih - Scribd
Nisem zadovoljen, ker sem uporabil svojih 100 draguljev na grozljivi škatli in iste stvari sem dobil več kot trikrat. Res sem razburjen nad rezultati
Zabavna igra, vendar je veliko napak
To je zelo lepa igra, vendar prosim, dodajte dež, avtomobile in naravne nesreče, hvala
PK XD - Play with your Friends – Aplikacije v Googlu Play
Zelo mi je všeč ta igra, vendar so obleke tako drage, da zato dajem 3 zvezdice
Naj boljša igra na celem svetu. Zelo rada jo igram.
Igra mi je všeč, vendar je zelo zaostajala in sama zapusti aplikacijo in jo znova zažene.
Sensishark v3 My Book List Firting game ... Islay harmless my playhome this menantu ngentot ibu mertua Pk XD hack Call
Ta igra je odlična, vendar vedno zaostaja brez razloga (preveril sem svojo internetno povezavo in je v redu. Upam, da jo boste lahko čim prej popravili.
Ta igra mi je zelo všeč 🥰, vendar je nekako zamuja🤧, čeprav je vaš internet tako dober. in vse je res res drago😱... Želim ti, da bi bile stvari cenejše ali da bi dragulje res enostavno zaslužili 🤑. In popravite zamik😁.
Všeč mi je ta igra, vendar lahko svoje hišne ljubljenčke dvignete samo do stopnje 5 in to sem storil že večkrat in bi želel, da bi se raven dvignila na 100, da bi jo lahko igral več, tudi podstavek za hišne ljubljenčke traja predolgo in traja 24 2 dni za izvalitev
Veliko zabave, vendar si želim, da stvari ne bi bile tako drage.... veliko hišnih ljubljenčkov, ki jih je treba zbrati in jih vzgojiti v polno odrasle, je tiha zabava.... Všeč mi je, da dobivam nove nalepke in avatarje!!
Všeč mi je ta igra. Toda razlog, zakaj sem dal 2 zvezdici, je ta, da so oklepniki predragi. In veliko stvari, kot so vstopnice za dogodke, nekatere hiše so za pravi denar. In preveč je težko zaslužiti dragulje. Nekateri dogodki, kot je dogodek s spanjem, nimajo mini iger. Uporablja samo pravi denar. In želim si funkcijo, s katero lahko kadar koli obnovimo stare dogodke. Obstaja pa tudi možnost BREZPLAČNE vstopnice za dogodek. Prosim, naredite te spremembe in dal vam bom 5 zvezdic.
PK XD - Play with your Friends Nuotykių unre
PK XD je neverjetna igra, o tem ni dvoma. To je otrokom prijazna igra, kjer se lahko človek izrazi. Všeč mi je, kako lahko imaš hišne ljubljenčke in da ima vsak praznik poseben dodatek. Tako kot je drsanje v božičnem času! Res mi je všeč igra in jo vsekakor priporočam! Eno, kar bi lahko dodali, je možnost biti napol žival? Mislim, da bi bilo super za vse tiste ljudi, ki se imajo za žival! Kakorkoli že, Afterverse si naredila neverjetno delo!
Igra je super, vendar SUPER TEŽKA za izvajanje na nekaterih napravah. Vsakič, ko igra po eni ali 2 minuti, moj telefon samodejno zapusti igro. Prosimo, naredite to igro bolj uporabno.
Prej v tej igri ste prejemali 250 rupij, zdaj pa samo 14 rupij. zelo zelo zelo dolgočasno je.😡👎
kuhaj
Resnično obožujem to igro, vendar je nekaj stvari, ki jih v resnici ne maram 1. Vedno potrebujemo dragulje za nakup kul stvari ali pa potrebujemo pravi denar 💰 za nakup 2. Potrebujemo toliko denarja za nakup hiše in za drago hišo potrebujemo pravi denar star sem samo 8 let mi starši ne dovolijo, da porabim ves ta denar in ko je dogodek končan, ga moramo odstraniti in znova namestiti, kako bom vse dobil nazaj 😭 zato sem dal 4 zvezdice
Ne maram istega mesta, prosim, dodajte več mest, na primer nakupovalno središče, policijski center ali kar koli, dodajte novo igro. Želim povedati, da je ta igra res najboljša. Nikoli ne igram najboljše igre, kot je ta. Lahko dam več kot 100 zvezdic in v to igro ne morem več vstopiti, nekaj minut prikazuje modre črte in potem ne morem priti. ne čakam več, moji podatki res hitro, vendar ne morem vnesti medtem, ko se vsi moji lilbrother že igrajo drug z drugim. Neumna aplikacija, kdajkoli poskušam odstraniti in prenesti, vendar se nič ne zgodi
KAOTIČNI STREŽNIK !!! Vedno imam težave pri prijavi v igro. TAKO JE VEDNO. Čeprav imam močno povezavo Wifi, je pa v igri pisalo "Napaka povezave". Čim prej popravi to. Še 2 uri se ne morem prijaviti !!! Tudi oglasi za okraske ne delujejo.
To je zelo dobra igra samo eno mnenje prosim dajte avtomobile in skuterje in več poslanstva to je moja najljubša igra najboljša igra na svetu in zdaj imam 2 hiši Vsi so prenesli igro
To je zelo lepa igra, vendar bi morali dodati še nekaj stvari, da bi postala bolj priljubljena, kot so nakupovalna središča, kompleksi, parki, sodišča, pisarne in posebej banke, da lahko v njej prihranimo svoj denar in ga vzamemo ven, ko ga potrebujemo in še ena stvar, ki sem jo opazil, je, da so cene po božični posodobitvi visoke, kot je najvišja cena 50 $, je zdaj 1000 $, ali jo lahko naredite kot prvo in ali lahko naredite brezplačno okence za klepet, da lahko prosto klepetamo s tipkanjem in seveda lahko prepove slabe besede: to bo naredilo PK XD wow
dobra ampak zavzame veliko prostora
PK XD - Play with your Friends Seikkailu kha
Mnogu dobra igra😀😃😄ja igrame zaedno so sestrami
To je dobra igra, ampak stvar, ki mi ni všeč in je najslabša! Če je kdo v svojem registrskem računu, je tako počasi! Ker je omrežje hitro, je čas prijave tako počasen! Piše, da je strežnik iztekel in povezava prekinjena! Neznan pri prijavi Všeč mi je ta igra, vendar je vredna! Prosim, rekel sem vam, da odpravite vse težave 🙏.. In moje vprašanje je, kdaj bo božič minil in bo prišla novoletna posodobitev? Posodobite ga kmalu, ker komaj čakam na posodobitev dlje!