Post by consjuscsarephi on Feb 9, 2022 13:10:20 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódgenerátor érméket ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Ez a legrosszabb játék, amivel valaha játszottam, annyira rossz a fizika benne. Még a kormányzás érzése is olyan rossz, hogy nem is fordul rendesen. És a fékek a legrosszabbak. Összességében kérjük, ne töltse le ezt a játékot, ez minden idők legszarabb játéka.
Ez a játék teljesen elképesztő, kivéve EGY nagy hibát, amit remélhetőleg egy napon hamarosan kijavítanak....AUTOSAVE. Elromlott a telefonom és visszaállítottam a gyári beállításokat, és még csak kimerítettem a pénzt, de nem mentettem el a telefonom hibája előtt, így egy nagyon boldogtalan ember lett, amikor újra bejelentkeztem. 😭😭😭😭😭😭😭 Ha lehetséges, teljesen 5 csillagot 10-et adtam volna, ha ez az egy dolog része lett volna a nagyszerűségnek. Most újra meg kell találnom a "meghajtót", hogy visszatérjek oda, ahol voltam.
Kedves készítők jó a játék. Az lenne a jó ha lehetne benne enni inni meg beszélgetni,azt hiányolom a játékból hogy nem lehet benne audit találni ha lehetne oldani azt hogy legyen a következő frissítésben azt jó lenne.
Valaki tud segíteni? Letöltöttem az updateot és elveszett a barátom, a neve Matthew id-jet nem tudom kérlek segítsetek
Elég jó kis játék. Csak hogy nem tökéletes Ez egy nagyon jó játék. Egyszerűen nem tökéletes E un joc detul de bun. Hát tökéletes. . إنها لعبة جيدة جداً انها ليست مثالية. Je to docela dobrá hra. Prostě to není dokonalé.
A frisitések óta egyre roszab lesz a játék egy ojan hibát találtam hogy pár autóval nem lehet sehová belépni se multipleyerbe se single pleyerbe! (Kéne valamit csinálni vele!!)
Az új update egy katasztrófa. Eddig jó volt a designolás, most iszonyatos lett
A legjobb nyílt világú autószimulátor. Remélem, több autót adunk hozzá, és inkább forza vagy nfs hehe lesz
Nem tudom letolteni pedig van tarhelyem és azt írja ki hogy visszajelzés küldés meg azt hogy értem ☹️ha valaki tudja mit kell csinálni az írjon messengeren nevem:makkaypatrikgabor.
Car Parking Multiplayer Simulare dcr
3 csillagosra fogom értékelni, mert a supra mk 5-ömet visszaállították, és nem tudom miért, és ezért kidobtam a pénzt, és a 300 érmére is kidobtam a pénzt, majd rákattintottam a vásárlás visszaállítására, ha láttad ezt az értékelést, nem történt semmi. adja vissza a 300 érmét és a supra-t, ha lehetséges. Azt is szeretném tudni, hogy az autó megvásárlása után miért lett visszaállítva? Ismét, ha lehetséges, adja meg az érméket ÉS az autót. Ha lehetséges, csak a 300 érmét add vissza, majd add vissza az érmét. Köszönöm a CPM-et.😇
Legalább a régi autó hangját add vissza, az újak olyan rosszak, kérlek...
Jó a játék ajánlom de nagyon laggol legalábbis nekem.
A Car Parking Multiplayer egy szimulációs játék, amelyet nemrég jelentettek meg Android és IOS mobil platformokon az Olzhass fejlesztőtől.
Hibajavítás, kérlek, hogy ne futtass pénzüzletet, és a többjátékos nem működik, az nem szobaprobléma
Amúgy jó játék. A játék véletlenszerűen késik, miután a szünet képernyőre lépek, és néha összeomlik.
Nagyon jó a játék de jó lenne ha lenne Ben peugeot 406 mint a taxi című filmben
Kedves olzsák! Az új frissítés után, mivel két problémát talált, kérem, oldja meg....... szóval tetszik ez a régi frissítés... Köszönöm
Nem rosz kis játék de arany pénzt bárcsak adhat a a free gift
Igazából szeretek játszani ezzel a játékkal, de most a legújabb frissítéssel vannak problémák... Szerintem kicsit bugos vagy késés, és 4 csillagot kapok. Üdvözlettel, ha nem kell frissítenie az alkalmazást, akkor 5-öt kap. csillagos értékelés tőlem Buh Szerintem ez az új frissítés hibás. Javítsd ki! Szép munka...a GA.e fantasztikus
A többi jó. De az autó hangja nagyon fura és hibás. A régi jobb.
Tetszik, és tetszik az új apdate is, hogy buszok, teherautók, rendőrautók és több ház is van. Kérjük, helyezze el őket
KÉRJÜK MEGJAVÍTÁSA Ez egy szép játék, DE több mint 40 milliót kerestem, és most egy feketelistás szerveren vagyok, és nem tudok többet játszani a barátaimmal, mert nincs több mint 40 millió pénzük, és nincsenek rajta a feketelistás szerveren.
Nagyon szeretem a játékot, de ha további funkciókat adsz hozzá, mint például a hidraulika, az ajtók és a csomagtartók nyitása, valamint az alsó vagy neon lámpák
Sokkal jobb volt a frissítés előtt, jobb lenne ha a régi maradt volna! Ez így nagyon rossz! Vissza a régi verziót!
Ha belépek 2másodpercig mutatja a töltő fekete képernyőt utána bedob egy képet és onnan nem megy tovább. Már vártam egy szer 30percet is (Huawei p30 pro)
Hiba jön "Nem lehet inicializálni a Unity motort" Mi a teendő?
👍🤔☹😁
Diwismsqks - Pinterest
Javítsd ki a lag problémát, az új javítás előtt a telefonom jónak tűnik a magas grafikával, az új javítás után még alacsony grafikánál is borzalmasan késik, pls javítsd ki
Felesleges frissítések hozzáadása, például amikor most érméket kell vásárolnod, hogy bizonyos részeket kapj de így tette, ahol meg kell vásárolni, már autókat kell vásárolnunk. Ezt igazságtalannak és szükségtelennek tartom
Jó, de kellene egy olyan dolog, ahol eladhatod az autódat a garázsban, ahelyett, hogy az emberek megveszik. Kevés a pénzem emiatt.
Trendy Fashion Styles Dress Up عمومی wsfg
Jó játék, de fekete listán vagyok, mert 50 millió készpénzem van a játékban, ez a kemény munkám, de próbálok kijutni a fekete listás szerverről az eredetire, de a küldési rekordok mindig elakadnak, még akkor is, ha újraindítom a telefonomat, azt is, amit most csinálok. Túl sok autóm van, amit magam építek. Most mit csináljak?
Remélem, megjavítja a szervereit, mert amikor online vagyok, olyan sokáig tart, amíg csatlakozom a szerverekhez. Kérjük, javítsa vagy javítsa.
Mer nem tudok multi
Nem rossz! Nagyon forrósodik tőle a telefon már pár perc után! Jó az elképzelés remélem sikerül orvosolni pár dolgot! Az új frissítés óta nem latom a friendlistán hogy online lenne valamelyik ismerősöm is! Nemtudok játszani abszolút, se kreatív módban! Jo lenne ha kijavítanák a hibát!
Eddig tudtam de egyszer csak le ált és azóta sem tudok wifi-vel csoportosan játszani😪😕egyébként jó😉
Rtdz
Amikor minden bakelitlemezt megveszek, kétszer fizet, megveszem 6000 dollárt, majd a festés újra 6000 dollárt kér. Ez az összes bakeliten van. A használt bakelit, amelyet ebben a kategóriában használ, fekete-fehér. Néhány használt bakelit úgy tűnik, néhány nem. t. A használt bakelitek kategóriában csak kézi görgetésre van szükség, ez visszamegy az első használthoz. Belefáradtam a fel-le görgetésbe, hogy megtalálja a használt bakeliteket, szeretem a játékot thx
Police Car Parking Simulator 2020 : Free Car Games APK
A hangok nagyon rosszak.
Jó, de szar a játék, mert elmentem arra a pénzes dologra a térképen, és ez elvitte az összes pénzem.
Jó csak az uj frisitésben lehetne egy skoda márkábol pár darab plss
Miért, amikor frissítem ezt a Car Parking Multiplayer-t, azt mondja nekem, hogy "nem lehet inicializálni a Unity Engine-t."
Nem tetszik a játèk mert Huawei re nem lehet le tölteni
Ez a legjobb autós játék, amit megtalálhat! De mindig is 2 üzemmódú sebességváltót akartam. az első sebességváltó a komfort, a második a sport sebességváltó, az üzemmódot egy gombbal lehet váltani. Ha kijavítod ezt a dolgot 6 csillagot adok nem 5-öt😊😊
Minden jó, de minek ennyi hely? Beszállok a játékba, és nem tudok netezni, mint először. Fejlesztők, azt javaslom, javítsák ki. A játék free fire 742 mb és telepíti🤔, de ez a játék 383 mb és még kell hely. amíg nem szokott lenni a telepítés után azt írja ki, hogy 82+.😡 Most indítottam újra a játékot 20x és az online még mindig nem megy. Kérem, javítsa ki az It Iwanna játszani online, és próbálja meg legalább csökkenteni a helyet.