Post by innarcoarandni on Feb 11, 2022 12:42:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Turbo Stars - Rival Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Turbo Stars - Rival Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хак на бесконачне тачке ▞▞▞
▞▞▞ Turbo Stars - Rival Racing 2022 version ▞▞▞
Веома јако јако лоша игра
Једна од најбољих тркачких игара које сам играо није толико заостала и има заиста глатко искуство, па је оцењујем са 5 звездица.
Слично истом када вам одговара, пошаљите у кутију цити батангас да бисте се вратили макуха Волим прилику и поново имам заостатак за исту линију нмен нг нанаи нг схуттле сервице с моје име није доступно кц нгаун мо н лнг с и Мицхаел су моје мисли су ок сво време учитавам пб ц Нене наку икав дин Кунг густо мо б то цп книна с бхаи унг с и можда могу Волим целу недељу панг арав лнг ако нг тубиг с акин
Ова игра је помало глупа, али у исто време добра, само је на контроле тешко навикнути
Ова игра је превише лака, али ми се потпуно допада јер је баш као најбоља ствар коју можете да играте добро, није боља од игре панде као што је панда која говори, изгледа да игра из стварног живота. Имам толико простора на свом телефону, али је невероватно, па ко год да је измислио ова игра је невероватна, једноставно је волим. Имам 10 игрица на свом телефону и ускоро ћу имати ИоуТубе канал ако желите да знате како се зове, рећи ћу вам, али прво прочитајте остало, тако да је оно што се зове Фибин свет али ће изаћи 2021
Прилично забавно, брз темпо и убија време. Има пристојну учесталост огласа. Понекад може бити досадно, а већину времена ћете победити. Али, ипак бих топло препоручио да испробате.
Волим своје искуство, било је сјајно. Мој омиљени део игре је да нема много додавања и да можете освојити 1. место заиста лако и није као да је заиста тешка игра у графики није лоша јер је добра вест само као један додатак сваких 30 минута. Кажем да је то прилично добро, па сам му зато дао 5 звездица
Ужасно. Тркао се 2 трке, добио 6 огласа. Понудило је више злата на крају трке ако сам гледао оглас, изабрао сам опцију не хвала, и даље ме је терало да гледам огласе. Одмах деинсталиран
Оп
Све у свему, Турбо Старс је леп и забаван концепт! Али, могло би да користи неке поправке! Прво додајте режим на мрежи, било би забавно играти се са пријатељима. Кад смо код тога, додајте систем пријатеља или барем систем налога, једног од њих или само оба! Али немојте додавати претплату, такође учините да сваких шест трка буде реклама или једноставно уклоните огласе. Запамтите да нема претплате! Молимо додајте нови садржај попут нових дизајна стаза и препрека!
Turbo Stars - Rival Racing Curse de mașini htpy
Добро је, али волео бих да је ова утакмица већи изазов
Заиста сјајна забавна игра, али постоји додатак на сваком нивоу
Свиђа ми се, али само једна ствар ми смета. Зашто морамо да гледамо видео сваки пут када нам нешто понуде, а то важи за све игрице из продавнице Плаи, зашто то радите!?
Грозна
Супер али ме нервира сто морас да рате да би могло да се играт.али добра игра👏
Волим ову игру, заправо сам зависник! Али има ТОН додатака...ја бих ипак препоручио!
Ова игра је луда глупа и натерала ме је да погледам додатак након што сам провео дане добијајући награду у којој нисте могли да откључате јер нисам гледао додатак.
Fall Dudes (Early Access) Spillehall eyr
Супер је само кад не би било реклама пуно
Гбфхгхсгссбсрабсццјтдктаиз на растојању између у посту овом посту, хвала вам пуно увек тако да ако ја пиле желим медведа од играча
Волим овакве игре 🥰. И волим колико је лако добити новац. Али не свиђа ми се колико је тешко померати се. У суштини, превише је клизав са контролом.
Одлична игра Али мало је тешко контролисати вожњу, а има неколико реклама, али не много. Али поред тога препоручујем ако тражите забаву.
За многе додатке играње је само 5-10 секунди 99.000 се завршава за 30 секунди до једног минута додавање које не вреди 1 звездицу даје вам опцију без додавања, али и даље игра додавања након сваког нивоа
Ово заме је цоол
Волим ову игру, ово искуство је толико добро да имам среће у прсима и увек добијем нови скејтборд. Нема заостајања, тако да се 8 у основи свиђа. То је Рахелин син
Преузимање Drift Max Pro - Drift Racing APK ... Преузимање Turbo Stars - Rival Racing APK ... Преузимање Brasil Tuning 2 - Racing Simulator APK
Пристојан, али број кадрова је осредњи
Волим када људи праве симулаторе за гледање огласа и онда их означавају као игре. „Хеј, управо си играо ужасну игру 2 секунде, па ево рекламе од 30 секунди. Сада када је то урађено, да ли би волео да погледаш још једну рекламу од 30 секунди да удвостручиш бесмислену награду коју си добио? Не? Не играш? Штета јер ево још једне рекламе. Ох, опет ћеш да играш 2 секунде? Не без да прво погледаш још 7 реклама за исту игру!"
Пише да ће нови начини игре ускоро стићи, али прошла је година без ажурирања и има много огласа и то уопште није изазов
Заиста ми се свиђа ова игра и уживам да је играм. Контроле су прилично стабилне. Није тешко и веома је креативно. Свиђа ми се ова игра, можда би ту и тамо могло бити ажурирања неких ситница, али остатак игре је одличан.
Добро је, али дао сам 3 од 5 због реклама
Ова игра је сјајна, дефинитивно би требало да је набавите без грешака, ништа, ни много огласа, нико не воли огласе
Забавно...али прерано преиспитивање. Нисам могао да играм довољно дуго да формирам мишљење, и не дозвољава ми да наставим без оцене. Могла би да буде утакмица са 5 звездица, али нисам имао довољно времена да то утврдим.
Има доста реклама, али је тако невероватан 👏 Волео бих да има више, али је цоол, зато му дајем пет звездица.
Дефинитивно може изгубити појам о времену и увући вас у себе. Мислим да бих могао да преферирам контроле да тапкају по ивицама екрана и можда ломе у средини да успоре и/или прекину. Такође можда мало умањите осетљивост маневрисањем. Све у свему, то је забавна игра посебно за децу.
Turbo Stars - Rival Racing Karera yed
То је одлична игра, али рекламе се заиста понављају и после неког времена рекламе једноставно чине игру не тако забавном. Али у свему, игра је одлична само не рекламе.
Свиђа ми се ово, али једина ствар су сви огласи и сам се закључао на екрану са тарифом пошаљи помоћ
То је забавна игра, али једини проблем који имам је количина реклама, у реду, разумем зашто постоје огласи, али након неколико нивоа без огласа и огласи се појављују након сваког нивоа, то је тако досадно!
Ова игра је веома интересантна и ова игра ми је пружила велику забаву, али графика ове игре није превише добра
Сјајна игра што се тиче играња и контрола, али има много реклама и увек је потребно да погледамо видео ако желимо нову таблу/лопту.. Барем учините оне награде које се обично дају након завршетка 10-ак трка без видеа гледајући и такође смањите количину злата потребну за куповину новог или барем дајте више злата и дијаманата.. Надајући се бољем ажурирању
Инсталирана игра. Не могу да је пустим јер након што се учита, све што добијем је засивљен екран. Појављује се графика бодовања. Нема аватара, нема расе, само сива. Када сам ушао у подешавања да видим да ли постоји дугме за подршку, није ме пустило да се вратим у игру. Био сам заглављен.
Не волим баш много рекламе и игра је тако брза да не можете да контролишете иа цхарецхтер и не можете стварно да добијете новчиће много па сам јој дао 1 звездицу и има толико људи да МРЗИМ ОВУ ИГРУ Ф ОВА ГАМЕ ОВА ИГРА ЈЕ С РЕЧ