Post by innarcoarandni on Feb 11, 2022 12:46:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Machines: танкова армія ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Machines: танкова армія IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіт-код більше ресурсів ▞▞▞
▞▞▞ War Machines: танкова армія 2022 version ▞▞▞
War Machines: Tank Army Game پرتحرک erqw
Не хороша гра. Більша частина гри зупиняється.
Гра на викачку грошей...нажаль втратила сенс.. 9 рівень грає з 5 та 6 рівнями...дуже незбалансовано...
'$$$☆🤗
Весела гра, все ще навчаюсь, але дуже весело...
Немає сенсу ставити танки вищого рівня в один і той же бій, якщо ви займаєте нижчий рівень.
Гра не погана. Але! Зробіть так шоб під час гри вороги не появлялива за спиною!!!
Доллара грузи
Я хотів би бачити більше нагород без грошей і хотів би мати можливість купувати нагороди за монети
Гарна гра, але іноді вона відстає, а їхні 2 танки дуже дорогі, і тепер додайте оновлення, у якому є куля, що телепортується, куди ми стріляємо, будь ласка, зробіть це, дякую.
Це було дуже весело, поки вони не стали жадібними з оновленням 1-28-19. Вони занадто сильно скорочують відео з паливом і діамантами, намагаючись змусити людей, які грають безкоштовно, взяти участь у їхньому «преміальному» плані. Це телефонна гра. Це не відбувається для 90+% людей, які грають. Коли ми всі підемо, «преміальним» людям залишиться небагато, з якими можна пограти, і тоді вони всі теж підуть.
Стара графіка старі танки, але в робить трюк.
Ще один дурний журнал, видалення цієї гри знову буде чудовою справою
Вам потрібно виправити затримку... чудова гра, але вона завжди пропускається... виправте її, і більше людей можуть грати в неї... якщо ні, я видалю її і ніколи більше не гратиме.. також вона отримає більше зірок від мене.
Не гра а повна херня
Лох Ірн Ррр
Я знаю, що це гра, але чому, коли ти повертаєшся, завжди є хтось, щоб убити тебе знову, але мені все одно подобається ця гра
Гра спочатку була веселою, але дратує, коли доводиться битися танком часів Другої світової війни проти сучасних танків. У вас немає шансів. До того ж я нічого не купую. Це просто гра... Яку я через це видалю.
Не можу нормально грати вічно яка фігня з сервером.....
Це просто весела гра, щоб вбити час
Гра просто пушка я рокоменду всім Ван тендер у мене вже 3 танки а монет 20 000 а кристалів вже 13 000
класна гра
Ігра відлічна!
Супер гра раджу грати
Це хороша гра, але коштує великих грошей або безкоштовно для читачів
Так весело, і я люблю синій/червоний конкурс
Гра «Сміття». Повинна бути реклама, щоб грати? Я так не думаю!!!! Оооооооо
Mystery Tales 4 f2p Aventura dloi
Як і гра, це круто, але останнім часом мене завантажують, коли я отримую золото або запускаю гру, втрачаю 3 газу, доводиться перезавантажуватися. ? Будь-які ідеї
Гімняна меркантильна гра
гра для тих хто хоче за неї платити, а хто не платить тому танки нові не отримає
БЕЗКОШТОВНО?? Не, якщо ви хочете досягти успіху в цій грі. Я перестав витрачати гроші, щоб грати і бути знищеним, тому що у мене немає «платних» аксесуарів та бонусів. Їхня технічна підтримка відстойна. Вони завжди дають безглузді виправдання і ніколи не вирішують ваші проблеми. Гра весела і захоплююча. Шкода, що вони продовжують робити це дорожчим і менш веселим.
Уроді звертайте увагу на людей, які ви не невложили час і гроші
Ну, streeing якось відстойно, а змусити його рухатися не дуже добре, спробуй іди riigjt, він йде ліворуч. Мені дуже подобається гра, яка дуже весела, але покупка куль коштувала багато грошей, і вони не дають тобі, як кажуть, 300000,00 u розсердитися
Необхідно покращити графіку
одноманітна гра без елемента стратегії, тактики... пуляй в ДУПУ і виграєш
Це хороша гра. Але вона постійно оновлюється, і іноді ви втрачаєте зв’язок, тому що це займає вічність. Чому він постійно оновлюється, я не знаю, але це уповільнює гру і робить гру не вартою. Будь ласка, припиніть її змінювати.
Я граю в цю гру з 2016 року і чого досяг - все ще оновлюю Нові танки, коли цьому буде кінець.
Я купив шаблон за 150 самоцвітів. Потім я зрозумів, що це триває лише шість годин, я такий дурний.
Хорошая Игра
Я грав у військові машини, і це не дало мені грошей
Червоні всі відгуки. Я щойно видалив цю гру після більш ніж років гри через багато збоїв у цій грі. Завантаження оновлень може зайняти кілька днів, а деякі з них нічого не варті. Вступаючи в битву з кількома ворогами за спиною, час скорочується на 1 хвилину (іноді навіть більше). Постріли відсутні, а ворожі танки вражають вас, поки вони знаходяться обличчям в інший бік. Дуже довго чекати на підвищення оцінок. Потрібне назавжди, щоб заробити для них монети та діаманти. Виправ це
Одна з найкращих ігор, у які я коли-небудь грав. Просто хотілося б, щоб матчі проходили рівномірно за рангом, рівнем або рівнем танка. Дивовижна гра.
Щойно завантажив і почав грати, наразі 5 зірок. Просте керування, поки що приємно. Ось моє оновлення. Приємна гра без збоїв. Танки зникають, постріли чи удари часом залишаються без уваги супротивників. Це плата за перемогу в грі. Що, коли в грі є недоліки, це дуже засмучує. Зниження оцінки від 5 до 3 зірок. Я дам йому трохи більше часу, щоб виправити, перш ніж видалити. Було б 2,5 зірки, але не дає мені зробити 1/2.
Ігри весела гра, але команди повинні навчитися піклуватися один про одного в кампанії, не бути жадібними, виконувати деяку роботу і не брати речі інших, яких ви знаєте
Не дуже
Круто всім раджу
Пограв місяць, гра заглючила незапускається(
Постійно лагає